Dweilen

Dweilen

Carnavalsmaandag is de vaste Dweilmiddag van CV de Vrijbuiters. De vereniging bezoekt deze middag diverse bevriende carnavalsverenigingen in Tilburg en omstreken. Het vervoer tijdens het Dweilen wordt afgestemd op de locatie van de te bezoeken verenigingen. Te voet, met een BBA bus, de loopfiets of de Huifkar, de afgelopen jaren zijn diverse “vervoersmiddelen” ingezet bij de dweilmiddag van CV de Vrijbuiters.

CV de Vrijbuiters heeft nooit een vaste route of vaste verenigingen. Jaarlijks stippelt de, met een wisselende samenstelling, Dweilcommissie een gezellige route uit waarbij gezellige verenigingen in hun Residentie worden aangedaan.

Dweilen
De Dweilcommissie van 2019 zalĀ er voor zorgen dat we weer een leuke en gezellige dweilmiddag hebben. Ook is CV de Vrijbuiters altijd op zoek naar leuke en gezellige carnavalsverenigingen die ons in hun Residentie willen ontvangen op carnavalsmaandag. Vindt U het leuk dat wij met onze vereniging Uw vereniging bezoeken, neem hiervoor dan gerust contact op met de Dweilcommissie.

Reacties zijn gesloten.